Je eigen waterzuiveringssysteem

Eén van de innovatieve producten in het schap van CirQulus is de Hydraloop. De Hydraloop is een apparaat met het formaat van een koelkast dat ervoor zorgt dat een gezin van 4 personen tot wel 75.000 liter (45%) drinkwater per jaar kan besparen. Het is een product van Nederlandse bodem en afgelopen week is het nieuwe hoofdkantoor van de producent geopend aan de watercampus in Leeuwarden, de ideale plek om het bedrijf verder te ontwikkelen.

Maar hoe werkt dat? Afvalwater van de douche, het bad en optioneel de wasmachine wordt door middel van een uniek gepatenteerde technologie schoon gemaakt waarna het weer gebruikt kan worden om de wc mee door te spoelen, de wasmachine te laten draaien of de tuin te bewateren. Wat het systeem zo uniek maakt is dat er, in tegenstelling tot andere waterzuiveringssystemen, geen filters in zitten die verstopt kunnen raken. Het systeem is zelfreinigend en heeft slechts één keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig. Het systeem combineert zes technologieën om het water klaar te maken voor een volgende ronde waaronder UV licht en een bubbel technologie. De producent van Hydraloop monitort het systeem 24/7, en wanneer ze zien dat het systeem niet volledig werkt kunnen ze er van afstand voor zorgen dat het huishouden overschakelt op leidingwater waarna het probleem opgelost kan worden.

CirQulus is er trots op om leverancier te zijn van dit mooie product. Heeft u vragen of wilt u de Hydraloop bezichtigen? In ons showroom staat een exemplaar, we kunnen u er alles over vertellen.

Laatste berichten

Contact informatie

  • Maandag: 08:00–18:00
  • Dinsdag: 08:00–18:00
  • Woensdag: 08:00–18:00
  • Donderdag: 08:00–21:00
  • Vrijdag: 08:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–17:00
  • Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief