Zo koop jij eenvoudig zonnepanelen met de Energiebespaarlening!

Elektrische auto’s te duur, zonnepanelen alleen op je villa en duurzaam ondernemen onbetaalbaar? Het is overduidelijk dat de meest voorkomende vragen omtrent duurzaam leven over de kosten gaan en dat het geheel nogal imponerend over kan komen. Maak je echter geen zorgen, de overheid probeert je aan alle kanten te helpen om energiebesparing mogelijk te maken. Neem bijvoorbeeld de Energiebespaarlening! Klinkt goed, maar, wat is dat eigenlijk?

E-BOOK 'ALLES OVER ZONNEPANELEN' »

In samenwerking met een aantal banken heeft de overheid één miljard euro in het Nationaal Warmtefonds gestopt waaruit duurzame leningen verstrekt kunnen worden. Eén miljard euro! Een vaatje waar jij uit kunt tappen als je er op tijd bij bent. Maar, hoe kom je als particulier bij dat geld, wat koop je ermee en waar ben je dan aan toe?

Wat koop je met de Energiebespaarlening?

CirQulus helpt je niet alleen bij de selectie van het product dat het beste bij jou past, maar ook bij de aanvraag van de lening. Daarnaast kunnen we je alles uitleggen over wat je met de lening kunt financieren, je hebt immers een aantal interessante mogelijkheden. Zodra de lening aangevraagd is kan je het geld direct gebruiken om bijvoorbeeld zonnepanelen aan te schaffen, maar let er wel op; zeker 25% van het geleende bedrag moet uitgegeven worden aan een andere duurzame oplossing. Denk hierbij aan een warmtepomp, zonneboiler of isolatie van het huis. Wij helpen je uiteraard van A tot Z met de selectie zodat je altijd de juiste keuze maakt! 

Wil je 100% van de zonnepanelen financieren? Dat blijft gewoon mogelijk zolang de aanschafwaarde niet meer is dan 75% van het geleende bedrag. En dan krijg je er nog een extra duurzame optie bij. Eigenlijk gewoon een fantastische kans die lening!

Welke kosten komen bij de Energiebespaarlening kijken? 

Je hebt van de lening gebruikgemaakt en de zonnepanelen zijn geïnstalleerd? Van harte! Nu ga je direct geld besparen en is het een kwestie van tijd voor je jouw rendement ziet groeien. In plaats van maandelijks geld naar de energieleverancier te dragen kun je nu focussen op de betaling van de maandelijkse rente en de aflossing van de lening. Tijdens de looptijd van de lening is de impact op jouw maandelijkse kosten gering. Na afloop zijn de panelen 100% van jou, en heb je geen stroomkosten meer! 

Die rente dan, over hoeveel rente spreken we eigenlijk? Dat valt ontzettend mee; afhankelijk van jouw gemeente en de looptijd betaal je maar 1,61 tot 2,12%. De looptijd van de aflossing valt daarnaast doorgaans tussen de 7 en 10 jaar afhankelijk van de hoogte van de lening (minimaal 4,999 en maximaal 65.000 euro). Ten slotte is het goed om te weten dat de lening gedurende de hele looptijd vast staat, je betaalt dus maandelijks hetzelfde bedrag. Kleine tip van ons; mogelijk kom je nog in aanmerking voor fiscale aftrekbaarheid. Aan het einde van de looptijd zijn de panelen volledig van jou! 

Vraag nu een gratis Zonnepanelen Plan aan en krijg direct advies over de Energiebespaarlening. 

Je ziet het! Je hoeft de kans op zonnepanelen helemaal niet te missen. Na de installatie creëer je waarde aan je huis en bespaar je razendsnel op de energierekening. Wil jij ook nog eens gratis weten welke zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen? Vraag dan een gratis Zonnepanelen Plan aan! Wij helpen je met het plan, de financiering én de installatie. Dan ben jij vooral druk met genieten van je rendement. 

E-BOOK 'ALLES OVER ZONNEPANELEN' »

 

Laatste berichten

Contact informatie

  • Maandag: 08:00–18:00
  • Dinsdag: 08:00–18:00
  • Woensdag: 08:00–18:00
  • Donderdag: 08:00–21:00
  • Vrijdag: 08:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–17:00
  • Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief