Tijd voor het complete plaatje: alle puzzelstukken op hun plek

Er zijn vele manieren om je leven te verduurzamen. Wij helpen je bij het vinden van de geschikte oplossingen voor jou. Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. Zodra je besluit om een product in gebruik te nemen, helpen we bij de volledige installatie met de beste installateurs uit jouw regio

Mobiliteit: Reis duurzamer dan ooit

Elektrisch rijden is reizen zonder schuldgevoel. Stijlvol en toekomstbestendig. Wist je dat je voor iedere 10.000 kilometer met een benzine-auto, liefst 90 volgroeide bomen een jaar lang moeten werken om de uitstootgassen te compenseren? En dat terwijl Nederland één van de beste laadstructuren ter wereld heeft voor elektrische voertuigen.

 

Wonen: Maak je woning toekomstbestendig en waardevoller
 
Over dertig jaar moeten alle huizen in Nederland energieneutraal zijn. Daarom biedt de overheid volop subsidies en leningen om jouw woning te verduurzamen. Wek je eigen energie op, hergebruik warmte en water, en isoleer je huis! Wij helpen je met het complete traject van oriëntatie tot en met implementatie.

E-BOOK 'ALLES OVER ZONNEPANELEN' »
Lifestyle: Verminder je persoonlijke footprint met een duurzame lifestyle

Steeds meer mensen staan erbij stil: kleding en voeding belasten de uitstoot van een huishouden tot wel 30%! CirQulus stelt jou voor aan boeren én kledingproducenten die met duurzame initiatieven streven naar substantiële vermindering van vervuiling.

Zakelijk: Duurzaamheid kan het verschil maken voor jouw bedrijf

Geen greenwashing, maar oprechte en structurele verandering! Bedrijven kunnen vaker gebruik maken van subsidies en leningen die ertoe doen. Bovendien kiezen consumenten steeds bewuster voor bedrijven die net als zijzelf duurzame normen en waarden nastreven.

Experience: Ervaar alle duurzame mogelijkheden bij ons

Iedereen is anders en dus heeft iedereen een verschillende ecologische footprint. Heb jij inzicht in die van jou? Tijdens de CirQulus Experience met je collega’s of je familie brengen we die samen in kaart. Zo kom jij erachter wat je vandaag nog kunt doen om de wereld weer een stukje duurzamer te maken!

Blog: Leer met ons mee!

Met het vermogen om de juiste kennis in de praktijk toe te passen, maak je het verschil. Zo is het ook bij verduurzamen. Bij CirQulus helpen we jouw kennis te vergroten met relevante blogs en interessante artikelen. Informatie en advies op maat geeft je wijsheid bij het maken van keuzes om je leven nog duurzamer in te richten!

ONTDEK ONS EXPERIENCE CENTER »

Laatste berichten

Contact informatie

  • Maandag: 08:00–18:00
  • Dinsdag: 08:00–18:00
  • Woensdag: 08:00–18:00
  • Donderdag: 08:00–21:00
  • Vrijdag: 08:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–17:00
  • Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief