Elektrisch Rijden

Wij zijn als bedrijf CO2 negatief! Dit was 10 jaar geleden nog onhaalbaar maar nu prima te doen! Dit zelfde geldt voor elektrisch rijden, wellicht een paar jaar geleden onhaalbaar, maar nu voor bijna iedereen te realiseren. Ons moeder bedrijf Renses E-Mobility biedt elektrische auto's aan vanaf € 5.000,- tot € 160.000,-. Wij hebben ze "gewoon" op voorraad en zijn direct mee te nemen. Wij dagen u uit!

 

Wij kunnen geen tegenargument meer bedenken om niet te  kiezen voor een elektrische auto. Het is waar, we  zijn verwent met makkelijke  energie uit fossiele brandstoffen, maar deze zijn slechter voor de planeet.  Is het grootste ongemak van een elektrische auto dat u af en toe de auto ergens een half uur moet laden? Is het ons dat waard? We hebben echt 1 planeet en het zou het niet leuk zijn als we tegen onze kinderen en kleinkinderen kunnen zeggen dat we ons uiterste best hebben gedaan om deze goed te onderhouden?

Maak de combinatie van een powerveranda (http//:www.powerveranda.nl) met warmtepomp of met  laadpaal en auto. Als we allemaal stapjes maken, veranderen we de wereld niet voor ons maar wel voor de volgende generaties.

Ons bedrijf wekt dit jaar stroom op voor circa 600.000 km aan groene kilometers.  Halverwege 2022 realiseren wij 2 grote bi-directionele laadpleinen in Heerhugowaard en Alkmaar, hiervoor worden 2400 zonnepanelen gebruikt. Hiermee wekken we per jaar stroom op voor 6.000.000 miljoen groene stroom kilometers.

Ook bij ons gaan de kosten voor de baten en met ons oude businessmodel hadden we nu echt een betere boterham verdient. Maar soms moet je ergens voor kiezen als onderneming en als ondernemer. Wij laten zien dat een duurzame leefstijl gewoon mogelijk is zonder comfort in te leveren.

Wij nodigen u graag uit  bij ons bedrijf om u te adviseren  wat er allemaal mogelijk is. Ook kunt u altijd een kijke nemen op http://www. cirqulus.nl en http://www.rensesonline.nl.

 

 

Laatste berichten

Contact informatie

  • Maandag: 08:00–18:00
  • Dinsdag: 08:00–18:00
  • Woensdag: 08:00–18:00
  • Donderdag: 08:00–21:00
  • Vrijdag: 08:00–18:00
  • Zaterdag: 09:00–17:00
  • Zondag: Gesloten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief